Relatiegeschenk

Praktisch reclamemateriaal en reisgadgets voor de vakantie

De vakantieperiodes zijn ideaal voor het verspreiden van uw reclameboodschap met promotionele artikelen. Omdat op dit moment de reclame bijzonder breed kan worden verspreid – en zonder extra inspanning voor u! Geef uw klanten praktisch reclamemateriaal dat ze mee kunnen nemen op reis. Zo verspreidt uw reclameboodschap zich op het treinstation, op de luchthaven, in het hotel … Doorslaggevend is echter dat het relatiegeschenk een groot voordeel heeft, want niemand neemt onnodige bagage mee op reis. Natuurlijk hebben bedrijven in de toeristische sector een bijkomend voordeel…

Deze 3 relatiegeschenken mogen dit jaar niet ontbreken

Individuele bagageband – uw statement op de koffer Bagageriemen, paspoorthoezen of toilettassen die geschikt zijn voor handbagage zijn niet alleen geschikt voor bedrijven in de toerismebranche, uw klanten reizen namelijk ook mee. Een bagageband zorgt ervoor dat de bagage heelhuids op de plaats van bestemming aankomt en biedt tevens voldoende ruimte voor een opvallende reclameslogan. Wat dacht je van een kofferriem met de woorden “Raak het niet aan!”, “Zijn we er al?”, “Zwart geld opgelet” of “smokkelwaar”? Voeg uw bedrijfsnaam toe en uw bedrijfsnaam zal zich vanzelf verspreiden.

Waterdichte smartphonehoes voor avontuurlijke selfies Een andere bijzonder praktische give-away die zeker in de koffer belandt, is een waterdichte smartphonehoes. Het beschermt smartphones, e-readers of mini-tablets tegen water, zand, stof en vuil. Lezen op het strand en foto’s van de zee zijn geen probleem meer!

Stijlvolle metgezel voor elk avontuur Tot slot willen we je deze stijlvolle rugzak niet onthouden. Met zijn edele diamantlook overtuigt hij absoluut met zijn uiterlijk en is een sieraad voor elke trendsetter. De rugzak is aan twee kanten te dragen en biedt daardoor twee keer zoveel advertentieruimte. Maar hij kan ook overtuigen met zijn functies. Zonnebrandcrème, bidon en handdoek kunnen gemakkelijk worden opgeborgen, zodat niets een bezoek aan het strand, een sightseeingtour of een wandeling in de weg staat!